Smile Make-Over

Voelt u zich soms geïntimideerd of onprettig met hoe uw tanden eruit zien? Wellicht bent u toe aan een behandelplan waarna uw glimlach én uzelf gaan stralen. Een mooi gebit geeft meer zelfvertrouwen en is uw visitekaartje!

Bij een prachtig kapsel, mooie kleren en verzorgde make-up hoort ook een gezonde, stralende lach om uw uitstraling te completeren.

Wenst u persoonlijk en vrijblijvend advies? Stuur uw vraag of wens. 

Reviews van onze praktijk en onze behandelaren

Review door 'Dirk' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 19/02/2021
Beste esthetische tandarts in NL
Lees verder
Nadat ik een paar keer van tandarts heb moeten wisselen als gevolg van onbekwaamheid/onwillendheid om mij te helpen, en nadat ik zelfs een hele dure, bekende tandarts in Berlijn heb moeten opzeggen vanwege teleurstellende resultaten+hoge kosten, had ik (in frustratie) besloten om een uitvoerig onderzoek te doen om te kijken wie de beste esthetische tandarts in het land is. Nadat ik honderden esthetische tandartsen met elkaar vergeleken had in mijn spreadsheet (beoordelingen, website, en andere data), ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Charles. Ik wist dat hij goed zou zijn vanwege mijn onderzoek, maar hij heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen. Hij heeft een hele creatieve, mooie oplossing gevonden voor het probleem waar ik al jaren mee rondliep, en heeft dit met hoge bekwaamheid/professionaliteit uitgevoerd. Het resultaat is top, ik ben er heel blij mee; ik kan weer lachen. Het was ver rijden voor mij, maar dat was het waard, want Charles is de beste tandarts van het land.
Review door 'Marianne Zaat' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 26/05/2020
Top tandarts
Lees verder
Alles naar waarheid ingevuld. Tandarts Bruchmann verdiend voor alle gestelde vragen een 10. Ik ben zeer tevreden en kan weer blij lachen met een mooi verzorgde mond. Ben altijd zeer goed behandeld en ben ook tevreden over de assistentes. Tandarts Bruchmann blijft heel goed bij met zijn kennis en heeft zeer moderne apparatuur, wat zorgt voor een prima eind resultaat.
Review door 'Klaas de Wit' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 24/05/2020
Van angst naar een brede glimlach
Lees verder
Na te lang wachten moest een bezoek aan de tandarts er toch van komen. Met trillende handen en knikkende knieën begon ik aan een avontuur, waarvan ik niet had verwacht dat het zo positief zou verlopen. Al na mijn eerste bezoek aan Charles Bruchmann was de eerste angst al aardig verdwenen. Door zijn positieve, vriendelijke, respectvolle en daardoor aangename benadering is mijn angst volledig verleden tijd. Met een heerlijk passie voor zijn vak én een fantastisch team wordt een hoge kwaliteit geleverd en heeft hij er voor gezorgd dat ik nu weer met een mooi gebit en een brede glimlach verder kan. Het klinkt gek voor iemand die nog niet zo lang geleden het (noodzakelijke) bezoek aan de tandarts alleen maar uitstelde, uitstelde en uitstelde ……. bij de volgende controle kom ik fluitend naar de afspraak. Charles én team, bedankt voor jullie goede zorgen
Review door 'Danielle' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 10/10/2018
Mooi resultaat
Lees verder
Vrijwel direct beschikbaar voor vragen en noodgevallen, altijd even vriendelijk en stipt. Voldoende uitleg tijdens de behandeling en het resultaat is super!
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 27/05/2014
Vakkundig arts
Lees verder
We zijn al lange tijd patiënt bij praktijk Bruchmann en altijd zeer tevreden. Vrijwel een pijnloze behandeling en het resultaat altijd naar wens. Verder worden we goed geïnformeerd van te voren bij een uitgebreide behandeling. Ik heb laatst mijn voortanden laten opknappen en ben zeer tevreden over het resultaat.
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 16/04/2014
Stralende lach.
Lees verder
Wij zijn al geruime tijd patient bij tandarts Bruchmann en we zijn erg tevreden over de gehele praktijk. Mijn laatste behandeling was het plaatsen van zes kronen (voortanden bovenkaak). Ik heb weer een stralende lach en ben er ontzettend blij mee.
Review door 'Jolanda Wolter' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 24/10/2017
Zeer tevreden!
Lees verder
Een tijdje op zoek geweest naar een tandarts die heel goed is in cosmetische behandelingen. Want mooie tanden vind ik persoonlijk heel belangrijk, maar het moest er wel natuurlijk uit zien. Deze tandarts en zijn assistentes hebben mij gedurende het gehele proces een vertrouwd gevoel gegeven. De persoonlijke benadering en goede uitleg was top! Nu het klaar is kan ik zeggen dat het een bijzonder mooi resultaat heeft opgeleverd!
Review door 'A.Coolen' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 07/01/2014
Een goede en vriendelijke tandarts!
Lees verder
Vriendelijk, praat over het probleem, komt met oplossing, offerte en maakt het niet duurder dan nodig is. En zorgt ervoor dat je geen pijn hebt tijdens de behandeling.
Previous
Next

WAT IS Gebitsesthetiek?

Gebitsesthetiek is dé schoonheidstrend voor mannen en vrouwen die er beter uit willen zien. Ons Smile Make-over concept is het cosmetisch verfraaien van uw gebit.

  • Een mooi gebit geeft meer zelfvertrouwen;
  • De kleur van uw tanden bepaalt u;
  • De vorm van uw tanden bepaalt u;
  • Een behandeling van alleen de voortanden geeft al een geweldig resultaat.
Tandarts werk - Smile make-over

Onze Werkwijze

  • Wij simuleren uw toekomstige glimlach, zodat u alles kunt zien en voelen alvorens beslissingen te nemen;
  • Wij behandelen minimaal invasief: als het kan vermijden wij boren en anders middels minimale precisie boring;
  • Wij verzorgen smile make-over behandelingen met een operatie microscoop;
  • U krijgt informatie over prijs en mogelijke vergoeding door de verzekering.
Tandheelkundig Centrum Steenbergen - interieur foto 02

Hoe werkt een smile make-over voor u?

We bekijken in een korte sessie uw tanden en tandvlees en bespreken uw wensen. Wij informeren u duidelijk rondom de mogelijkheden, tijd en kosten om uw gebit weer naar uw wens te brengen. U krijgt het advies mee naar huis zodat u er rustig over kunt nadenken. Desgewenst kunt u een afspraak inplannen op het moment van uw keuze.