Tandheelkundig Centrum Steenbergen

Tandheelkundig Centrum Steenbergen

Facings

Zelfvertrouwen is de basis voor geluk & succes. Als alleen de mooie glimlach ontbreekt dan kunnen wij dit probleem effectief voor uw oplossen met facings.

Deze high-end en esthetisch minimaal invasieve behandeling is ontworpen om uw lach snel en verrassend te verbeteren. Om uw toekomstige glimlach te plannen maken we gebruik van digitale en analoge ontwerpen.

Wij simuleren uw toekomstige lach op voorhand. U krijgt de gelegenheid om alles te zien, voelen en analyseren voordat u een definitief besluit neemt.

Wenst u persoonlijk en vrijblijvend advies? Stuur uw facings vraag of wens. 

Reviews en ervaringen met facings

Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 08/12/2021
Facings
Lees verder
Na jaren de tandarts te hebben ontlopen nav een paar slechte ervaringen bij een "lopende band praktijk" in Breda, toch de moed opgepakt en een bezoek bij Charles Bruchmann in Steenbergen ingepland om een gebitsrenovatie / smile-makeover te bespreken. Hij heeft de situatie realistisch bekeken en een planning voorgesteld die gedurende een periode van een jaar plaats zou vinden. Zonder twijfel ben ik akkoord gegaan en heb er geen moment spijt van gehad. Super vriendelijk, duidelijke uitleg, deskundig advies, zorgzaam, professioneel en vakkundig werk. Complimenten aan het hele team - echt een aanrader. Charles is een echte vakman/artiest - hij wist van mijn situatie het beste te maken. Zeer tevreden!
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 31/03/2021
Facings
Lees verder
Na een traject van een aantal maanden (m’n kaak moest weer in juiste positie komen) is het resultaat fantastisch! Mijn gebit is volledig aangepakt, bruggen, kronen, facings enz. Vriendelijke mensen, goed afspraken mee te maken. Charles en zijn assistenten zijn vakmensen, altijd goed geholpen, vrijwel pijnloze behandelingen met continu een duidelijke uitleg. Samen met de tandtechnicus heeft Charles een waar kunstwerk afgeleverd aan een zeer tevreden klant. Absoluut een aanrader.
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 28/03/2021
Facings
Lees verder
Na wat info, afspraak gemaakt, wat snel kon. Contact met Charles was vriendelijk, persoonlijk en direct. Mijn vraag (gebitslijtage) kon volgens hem goed opgelost worden. Na een vooronderzoek werd alles in een ontspannen sfeer helder en duidelijk uitgelegd. In drie volledig pijnloze behandelingen, is mijn gebit met grote vakkundigheid zeer mooi hersteld. De benadering en werkwijze van Charles &zijn team is werkelijk van Topniveau!
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 19/01/2021
Facings
Lees verder
Tandarts Charles Bruchmann en zijn team hebben een grote indruk op mij gemaakt. Ik ging van tandarts naar tandarts in heel Nederland (Zwolle, Amsterdam, Lelystad) en nergens heb ik zo'n mooie resultaat gekregen als bij hen. Ik heb mijn vertrouwen terug en ik mijn angst om naar de tandarts te gaan is weg. Bovendien heeft Charles Bruchmann zulk goed werk geleverd in het reconstrueren van mijn tanden dat de orthodontist niet door had dat het niet volledig mijn eigen tanden waren.
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 03/08/2020
Facings
Lees verder
De deskundigheid en expertise waarmee Charles te werk gaat is naar mijn beleving uniek te noemen. Er wordt enorm veel tijd en energie besteed om het maximale uit het resultaat te halen en naar de klant te luisteren. Gedurende het traject zijn er wat ‘hobbels’ geweest en ook zijn deze professioneel en klantgericht opgelost. De behandelingen waren vrijwel pijnloos en het resultaat is werkelijk prachtig te noemen. De 10 facings in het bovengebit zijn uiterst fraai vervaardigd door de tandtechnieker en met uiterste zorg geplaatst door Charles. Beide heren hebben uitmuntend werk geleverd! De communicatie is persoonlijk en doelgericht, Charles staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Stuk voor stuk uiterst kundige assistentes (Mag helaas geen namen noemen van zorgkaart) met een missie om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken Naar mijn inziens de beste keuze als je op zoekt bent naar een (Esthetische) tandarts die zijn vak verstaat.
Review door 'Stephan' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 04/08/2020
Geweldige ervaring
Lees verder
De deskundigheid en expertise waarmee Charles te werk gaat is naar mijn beleving uniek te noemen. Er wordt enorm veel tijd en energie besteed om het maximale uit het resultaat te halen en naar de klant te luisteren. Gedurende het traject zijn er wat ‘hobbels’ geweest en ook zijn deze professioneel en klantgericht opgelost. De behandelingen waren vrijwel pijnloos en het resultaat is werkelijk prachtig te noemen. De 10 facings in het bovengebit zijn uiterst fraai vervaardigd door tandtechnieker Jan en met uiterste zorg geplaatst door Charles. Beide heren hebben uitmuntend werk geleverd! De communicatie is persoonlijk en doelgericht, Charles staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Stuk voor stuk uiterst kundige assistentes (Lenny, Marga en Wanda) met een missie om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken Naar mijn inziens de beste keuze als je op zoekt bent naar een (Esthetische) tandarts die zijn vak verstaat.