Facings

Zelfvertrouwen is de basis voor geluk & succes. Als alleen de mooie glimlach ontbreekt dan kunnen wij dit probleem effectief voor uw oplossen met facings.

Deze high-end en esthetisch minimaal invasieve behandeling is ontworpen om uw lach snel en verrassend te verbeteren. Om uw toekomstige glimlach te plannen maken we gebruik van digitale en analoge ontwerpen.

Wij simuleren uw toekomstige lach op voorhand. U krijgt de gelegenheid om alles te zien, voelen en analyseren voordat u een definitief besluit neemt.

Wenst u persoonlijk en vrijblijvend advies? Stuur uw facings vraag of wens. 

Reviews en ervaringen met facings

Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 31/03/2021
Facings
Lees verder
Na een traject van een aantal maanden (m’n kaak moest weer in juiste positie komen) is het resultaat fantastisch! Mijn gebit is volledig aangepakt, bruggen, kronen, facings enz. Vriendelijke mensen, goed afspraken mee te maken. Charles en zijn assistenten zijn vakmensen, altijd goed geholpen, vrijwel pijnloze behandelingen met continu een duidelijke uitleg. Samen met de tandtechnicus heeft Charles een waar kunstwerk afgeleverd aan een zeer tevreden klant. Absoluut een aanrader.
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 28/03/2021
Facings
Lees verder
Na wat info, afspraak gemaakt, wat snel kon. Contact met Charles was vriendelijk, persoonlijk en direct. Mijn vraag (gebitslijtage) kon volgens hem goed opgelost worden. Na een vooronderzoek werd alles in een ontspannen sfeer helder en duidelijk uitgelegd. In drie volledig pijnloze behandelingen, is mijn gebit met grote vakkundigheid zeer mooi hersteld. De benadering en werkwijze van Charles &zijn team is werkelijk van Topniveau!
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 19/01/2021
Facings
Lees verder
Tandarts Charles Bruchmann en zijn team hebben een grote indruk op mij gemaakt. Ik ging van tandarts naar tandarts in heel Nederland (Zwolle, Amsterdam, Lelystad) en nergens heb ik zo'n mooie resultaat gekregen als bij hen. Ik heb mijn vertrouwen terug en ik mijn angst om naar de tandarts te gaan is weg. Bovendien heeft Charles Bruchmann zulk goed werk geleverd in het reconstrueren van mijn tanden dat de orthodontist niet door had dat het niet volledig mijn eigen tanden waren.
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 03/08/2020
Facings
Lees verder
De deskundigheid en expertise waarmee Charles te werk gaat is naar mijn beleving uniek te noemen. Er wordt enorm veel tijd en energie besteed om het maximale uit het resultaat te halen en naar de klant te luisteren. Gedurende het traject zijn er wat ‘hobbels’ geweest en ook zijn deze professioneel en klantgericht opgelost. De behandelingen waren vrijwel pijnloos en het resultaat is werkelijk prachtig te noemen. De 10 facings in het bovengebit zijn uiterst fraai vervaardigd door de tandtechnieker en met uiterste zorg geplaatst door Charles. Beide heren hebben uitmuntend werk geleverd! De communicatie is persoonlijk en doelgericht, Charles staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Stuk voor stuk uiterst kundige assistentes (Mag helaas geen namen noemen van zorgkaart) met een missie om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken Naar mijn inziens de beste keuze als je op zoekt bent naar een (Esthetische) tandarts die zijn vak verstaat.
Review door 'Stephan' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 04/08/2020
Geweldige ervaring
Lees verder
De deskundigheid en expertise waarmee Charles te werk gaat is naar mijn beleving uniek te noemen. Er wordt enorm veel tijd en energie besteed om het maximale uit het resultaat te halen en naar de klant te luisteren. Gedurende het traject zijn er wat ‘hobbels’ geweest en ook zijn deze professioneel en klantgericht opgelost. De behandelingen waren vrijwel pijnloos en het resultaat is werkelijk prachtig te noemen. De 10 facings in het bovengebit zijn uiterst fraai vervaardigd door tandtechnieker Jan en met uiterste zorg geplaatst door Charles. Beide heren hebben uitmuntend werk geleverd! De communicatie is persoonlijk en doelgericht, Charles staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Stuk voor stuk uiterst kundige assistentes (Lenny, Marga en Wanda) met een missie om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken Naar mijn inziens de beste keuze als je op zoekt bent naar een (Esthetische) tandarts die zijn vak verstaat.
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 19/12/2019
Facings
Lees verder
Tandarts Bruchman heeft bij mij facings geplaatst, alles verliep vlekkeloos ,en gaat zeer professioneel te werk,maar hij kan dit niet alleen dus ook alle lof voor de assistentes, en de tandtechnieker, samen hebben ze het tot een prachtig resultaat gebracht, waar ik heel blij mee ben. Ik zou deze cosmetisch tandarts zeker aan raden.
Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 31/01/2019
deskundig arts
Lees verder
Ik heb 4 composiet facings laten plaatsen door meneer Bruchmann .Bij het eerste consult heeft hij gekeken of het mogelijk was wat ik wilde. Ook heeft hij de procedure uitgelegd. De facings zijn in twee sessies geplaatst. Het duurde ongeveer anderhalf uur per sessie. Was heel goed om te doen ik voelde er niets van want het was verdoofd. Nu nog 1x terug om alles na te lopen. Hij is echt een perfectionist. Ben super blij met het resultaat en het ziet er ook heel natuurlijk uit. Allemaal hartelijk bedankt voor de fijne ontvangst en behandeling.
Review door 'Ferdinand Fortunati' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 20/12/2015
Tevreden
Lees verder
Goed zijn allemaal vakkundig en moderne uitstraling
Review door 'm meintsma' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 19/09/2015
Uiterst tevreden
Lees verder
Hier staat de patient centraal,zeer deskundig geholpen.En zeer goed geinformeerd,over de behandeling en het te bereiken eindresultaat.De middelen die hier gebruikt worden,zijn innovatief en modern.Kan zelf op een zaterdag een afspraak maken.
Review door 'ria du-chatenier' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 10/07/2014
een deskundige arts en assistentes
Lees verder
Vanaf het moment dat ik binnen kwam was het al goed ik ben deskundig en vriendelijk behandeld tussen door was er ook tijd voor een grapje ik mocht zingen tijdens de behandeling voor ontspanning .het is schoon en raad hem iedereen aan een 10 met een griffel voor het hele team bedankt voor de goede zorg en de na zorg .