Angstbehandelingen

Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen is bang voor een tandartsbezoek en 12% is erg angstig. Ongeveer 800.000 Nederlanders zijn zo bang voor een tandartsbehandeling dat zij hun bezoek soms jarenlang uitstellen. Een angstbehandeling is géén overbodige luxe maar gewoon met respect voor uw gevoel.

Als u vrees heeft om een behandeling te ondergaan praat er dan met ons over. Wij hebben ervaring, wij nemen de tijd voor u en informeren u duidelijk. De tandheelkundige techniek is sterk gevorderd en in principe kan tegenwoordig alles vrijwel pijnloos.

Wenst u persoonlijk en vrijblijvend advies? Stuur uw vraag of wens. 

Hoe verloopt een angstbehandeling?

Tijdens onze behandeling nemen wij alle tijd om met u in gesprek te gaan en het ijs te breken. Wij overhaasten niets en u krijgt een goede uitleg over de behandeling. Ook kunt u rustig rondkijken in de behandelkamer zodat u weet waar u aan toe bent. Voor de volledigheid spreken we met u een stopteken af zodat wij de behandeling direct stoppen om met u te overleggen.
Tandarts werk - Angstbehandeling

Onze Werkwijze

  • Wij simuleren uw toekomstige glimlach, zodat u alles kunt zien en voelen alvorens beslissingen te nemen;
  • Wij behandelen minimaal invasief: als het kan vermijden wij boren en anders middels minimale precisie boring;
  • Wij verzorgen angstbehandelingen met extra tijd en uitleg;
  • In een gratis en vrijblijvende afspraak bespreken we uw wensen en mogelijkheden;
  • U krijgt informatie over prijs en mogelijke vergoeding door de verzekering.
Gebitsrestauratie bij de tandarts

Een vrijblijvende afspraak?

Angst voor de tandarts is een zeer gebruikelijk fenomeen maar af en toe is een tandarts wel nodig. Voor ons is het behandelen van angstige patiënten één van de meest dankbare taken. Wij geven goede informatie, goede pijnbestrijding en goede nazorg. Wij spannen ons tot het uiterste in voor een gezonde gemoedstoestand en een gezond gebit!