Tandheelkundig Centrum Steenbergen

Tandheelkundig Centrum Steenbergen

Angstbehandelingen

Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen is bang voor een tandartsbezoek en 12% is erg angstig. Ongeveer 800.000 Nederlanders zijn zo bang voor een tandartsbehandeling dat zij hun bezoek soms jarenlang uitstellen. Een angstbehandeling is géén overbodige luxe maar gewoon met respect voor uw gevoel.

Als u vrees heeft om een behandeling te ondergaan praat er dan met ons over. Wij hebben ervaring, wij nemen de tijd voor u en informeren u duidelijk. De tandheelkundige techniek is sterk gevorderd en in principe kan tegenwoordig alles vrijwel pijnloos.

Wenst u persoonlijk en vrijblijvend advies? Stuur uw vraag of wens. 

Reviews van onze praktijk en onze behandelaren

Review door 'Anoniem' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 18/02/2021
Fantastisch
Lees verder
Na jaren ongelofelijk bang te zijn geweest kwam ik bij tandarts Bruchmann en zijn team terecht. Wat een verademing. De rust, precisie en duidelijkheid waarmee een behandeling wordt volbracht, kunnen veel tandartsen nog wat van leren. Ik moet er een stuk voor rijden maar dat vind ik geen probleem. Afspraken verlopen zeer soepel en bij een pijnklacht kan je direct terecht. Er wordt met je meegedacht en je wordt op je gemak gesteld. Erg prettige omgang. Het is nog steeds niet mijn favoriete uitje, zal het ook nooit worden, maar als het dan toch moet... doe dan deze tandarts maar 😉
Review door 'Franky' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 21/12/2017
Top tandarts!
Lees verder
Ik heb verschillende tandartsen gehad en ik kan met zekerheid zeggen dat Tandarts Bruchmann de beste is. Het is een fijne praktijk met een goede sfeer en vriendelijk personeel. Alles wordt duidelijk uitgelegd en zelfs onder de behandeling door wordt er met je gecommuniceerd. Dat geeft duidelijkheid en stelt je enorm op je gemak. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur, wat alles veel makkelijker maakt (een wereld van verschil met mijn oude tandartsen) Bij Tandarts Bruchmann ben je niet zo maar een patient en daarom raad ik iedereen (zeker mensen met een angst voor de tandarts) deze Tandarts aan!
Review door 'Jeske' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 09/03/2016
De ideale tandarts??
Lees verder
Nadat ik vroeger een ongeval heb gehad én ik gigantisch bang was voor de tandarts, ben ik jaren niet geweest. Maar.. je kan wel blijven uitstellen, ooit zal je weer een keer moeten.. en dan ga je dus gewoon naar C. Bruchmann! Hij heeft mijn gebit bekeken en mij advies gegeven, waar ik mee aan de slag ben gegaan. In een aantal stappen is mijn gebit nu weer gezond.. en dat is geheel pijnloos gegaan.. of het nou trekken was, een wortelkanaal behandeling, of gewoon boren.. geen centje pijn! Daardoor heeft hij mij het vertrouwen in de tandarts terug gegeven.. waarvoor mijn dank..!!
Review door 'Edwin' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 22/02/2016
Ook voor angsthazen
Lees verder
Ik kan van mijzelf zeggen dat ik een echte "angsthaas" ben als het op tandartsbezoekjes aankomt. Toen er dan ook een implantaat geplaatst moest worden, keek ik daar niet echt naar uit (om het mild uit te drukken). Maar ik kan niet anders zeggen dan dat de behandeling mij reuze is meegevallen. Charles is zeer deskundig en gaat heel precies te werk. Bij het plaatsen van het implantaat heb ik helemaal niets gevoeld (zelfs niet van de verdoving)! En ik heb ook geen last van enige napijn gehad. Inmiddels is ook de kroon op het implantaat geplaatst en voelt alles weer heel natuurlijk aan. Ik zal wel nooit helemaal 100% van mijn angst voor de tandarts afkomen, maar ik ga met vertrouwen naar tandarts Bruchmann. En dat wil voor mij heel wat zeggen...
Review door 'Arnold Birkhoff' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 22/01/2016
deskundige tandarts van deze tijd
Lees verder
Elke keer (en ik ben al jaren als patiënt aan zijn praktijk verbonden) word ik weer verrast door de bijzonder voorzichtige en plezierige manier waarop Bruchmann te werk gaat. Alle vooroordelen ten aanzien van pijn en angst verdampen door deze tandarts. Echt een aanrader!
Review door 'Annet de Kant' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 03/09/2015
zeer tevreden
Lees verder
Mijn ervaring met deze praktijk is dat ik na vele jaren niet meer zo angstig ben om naar de tandarts te gaan ze stellen je echt op je gemak echt super.
Review door 'Anne-Marie de Groen-Luijks' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 09/07/2014
zeer tevreden
Lees verder
Ik heb goede ervaringen met tandarts Bruchman.Hij is aardig en stelt je zeer op je gemak.Vooraf word de behandeling besproken en krijg je een eventuele offerte thuis toegestuurd zodat je zelf kan beslissen.Hij houdt rekening met de angsten die ik heb voor de tandarts,
Review door 'Teuni pipping' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 05/06/2013
Beste tandartspraktijk zonder angst
Lees verder
Prima tandarts, blijft altijd vriendelijk en is geduldig , ook als er iets bijzonders is, Blijft hij rustig, als je problemen hebt of twijfelt kan je altijd bellen!!
Review door 'M. van Putten en E.P.M. van Putten' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 04/06/2013
Zeer deskundig en betrouwbaar"
Lees verder
Ch. Bruchmann heeft mij over mijn angst voor de tandarts afgeholpen. het gaat om een zeer moderne praktijk met de nieuwste snufjes. Onder andere kronen worden meteen in de praktijk aangemeten, gemaakt en meteen ingebracht. Wij reizen circa 100 km om bij deze tandarts geholpen te kunnen worden.
Review door 'Anita' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 14/12/2018
Echt niet nodig om bang te zijn
Lees verder
Tandarts Bruchmann heeft vandaag zelfs bereikt dat ik op de stoel een vlaag van geluk voelde, dit is een ENORME prestatie gezien mijn ANGST. Ook Wanda, die ondanks mijn angst, mij overhaalde om me door haar te laten prikken is een wonder...werkelijk niets gevoeld. M’n voortanden zijn weer supermooi en ECHT geen pijn, eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat deze tandarts me nog nooit pijn heeft gedaan, tandarts Bruchmann is kundig, meevoelend en een goed luisterend oor.
Review door 'J. Stok' van esthetisch tandarts Charles Bruchmann op 29/08/2020
Bijzonder tevreden
Lees verder
Ik ben uiterst tevreden over de behandeling bij deze tandarts. Er is zoveel rust. Hij stelt je op je gemak en is zeer kundig.
Vorige
Volgende

Hoe verloopt een angstbehandeling?

Tijdens onze behandeling nemen wij alle tijd om met u in gesprek te gaan en het ijs te breken. Wij overhaasten niets en u krijgt een goede uitleg over de behandeling. Ook kunt u rustig rondkijken in de behandelkamer zodat u weet waar u aan toe bent. Voor de volledigheid spreken we met u een stopteken af zodat wij de behandeling direct stoppen om met u te overleggen.
Tandarts werk - Angstbehandeling

Onze Werkwijze

  • Wij simuleren uw toekomstige glimlach, zodat u alles kunt zien en voelen alvorens beslissingen te nemen;
  • Wij behandelen minimaal invasief: als het kan vermijden wij boren en anders middels minimale precisie boring;
  • Wij verzorgen angstbehandelingen met extra tijd en uitleg;
  • U krijgt informatie over prijs en mogelijke vergoeding door de verzekering.
Gebitsrenovatie bij de tandarts

Een vrijblijvende afspraak?

Angst voor de tandarts is een zeer gebruikelijk fenomeen maar af en toe is een tandarts wel nodig. Voor ons is het behandelen van angstige patiënten één van de meest dankbare taken. Wij geven goede informatie, goede pijnbestrijding en goede nazorg. Wij spannen ons tot het uiterste in voor een gezonde gemoedstoestand en een gezond gebit!