Tanden Bleken

Het gebit wordt in de loop der tijd donkerder als gevolg van veranderingen in de minerale structuur.

Het gebit kan ook donkerder worden door bacteriën, voeding en tabak. Veel mensen beschouwen witte tanden als een aantrekkelijk deel van de glimlach.

Met tanden bleken wordt de mooie witte glimlach hersteld. Met een smile make-over wordt ook de tandvorm aangepast naar uw wens.

Wenst u persoonlijk en vrijblijvend advies? Stuur uw vraag of wens. 

WAT IS IN-PRAKTIJK BLEKEN?

Bij In-Praktijk Bleken bleekt u uw tanden door fysiek aanwezig te zijn bij de tandarts. Tanden bleken bij de tandarts heeft als voordeel dat u in een zeer korte periode, een significante verbetering waarneemt in de witte tint van uw tanden.

De behandeling begint met het beschermen van uw tandvlees, waarna de tandarts een hoge concentratie peroxide gel op uw tanden aanbrengt. Dit wordt zeer nauwkeurig en gedoseerd uitgevoerd om beschadiging en irritatie van tanden en tandvlees te voorkomen. Afhankelijk van de peroxide bleekgel dient de substantie ongeveer een uur lang (met tussenpozen van 15 tot 20 minuten) te rusten op de tanden .

De behandeling met de bleekgel wordt gecombineerd met een speciale bleeklamp.De bleeklamp zorgt voor een versnelling van het proces door een reactie op te laten treden door warmte en licht te combineren.

In het geval dat de tanden vlekken bevatten die moeilijk te verwijderen zijn, dient u terug te komen voor een aanvullende behandeling. In sommige gevallen is het mogelijk de aanvullende behandeling zelf uit te voeren middels een Home Bleaching setje dat u van uw tandarts mee krijgt.

Gebitsrestauratie bij de tandarts

WAT IS TANDEN BLEKEN MET EEN LASER?

Een populaire tanden bleek behandeling bij de tandarts is door gebruik te maken van lasertechnieken. Tanden laseren is tot op heden een van de meest snelle en effectieve methode om witte tanden te krijgen.

Het gebruik van laser om tanden te bleken wordt alleen uitgevoerd door een tandarts waardoor de kosten voor de behandeling relatief hoog uitkomen. Tanden bleken middels een laserbehandeling is echter zo effectief dat het resultaat al op zeer korte termijn zichtbaar is. Deze methode is daarom geschikt voor mensen met hardnekkige gele tanden.

Onze Werkwijze

  • Wij simuleren uw toekomstige glimlach, zodat u alles kunt zien en voelen alvorens beslissingen te nemen;
  • Wij behandelen minimaal invasief: als het kan vermijden wij boren en anders middels minimale precisie boring;
  • Wij verzorgen tanden bleek behandelingen waar nodig onder een operatie microscoop;
  • In een gratis en vrijblijvende afspraak bespreken we uw wensen en mogelijkheden;
  • U krijgt informatie over prijs en mogelijke vergoeding door de verzekering.
Tanden wit maken bij de tandarts

TAnden bleken voor u?

Het is een praktische manier om snel de indruk van een mondbeeld te veranderen. Begin met uw vraag te stellen. We geven vrijblijvend advies welke u rustig kunt overwegen. U bepaalt het moment van de volgende stap.