Tandheelkundig Centrum Steenbergen

Tandheelkundig Centrum Steenbergen

Ons werk

Een prettig gevoel als u praat en eet? Een mooie glimlach? Dat is het resultaat van ons werk. En dat doen we met zorgzaamheid.

Als u obstakels op uw weg treft, wilt u dat ze opgelost worden. U wilt u prettig voelen. Dat gevoel stellen wij centraal voor u. 

Een goed gebit geeft rust en vertrouwen. En dat is ons werk. Waarom? Omdat wij dat ook willen. En omdat wij geloven dat het altijd kan.

Fresh Tandheelkundig Centrum – interieur foto 02
Tandarts werk - Smile make-over

SMILE MAKE-OVER

Voelt u zich onprettig met hoe uw tanden eruit zien of heeft u last van uw gebit? Als u dit herkent, bent u wellicht toe aan een behandelplan waarna uw glimlach én uzelf gaat stralen.

FACINGS

Ook genieten van een mooie stralende witte lach? Dan zijn facings de oplossing voor u. Er wordt een laagje of schildje over uw tand geplaatst waarmee de vorm of kleur aangepast kan worden.
Tandarts werk - Facings
Tandarts werk - Gebitsrenovatie

GEBITSRENOVATIE

Gebitsrestauratie omvat het herstellen van afzonderlijke tanden en kiezen (gebitselementen) door middel van: Vullingen, opbouwen, kronen en facings.

IMPLANTATEN

Een implantaat is een zogenaamde kunstwortel. Deze vervangt een afwezige tandwortel en wordt met een schroef in de kaak vastgezet. Een implantaat dient als houvast voor een kroon, brug of prothese.
Tandarts werk - Implantaat
Tandarts werk - Orthodontie

Orthodontie

Het verbeteren van de stand van tanden in de kaken zorgt voor een mooi, recht en gezond gebit.En het gebit is dan ook makkelijker schoon te houden.

WORTELKANAAL BEHANDELING

Een wortelkanaalbehandeling is er op gericht de bacterie uit het wortelkanaal te verwijderen en te voorkomen dat er weer een bacterie daar binnendringt.
Tandarts werk - Wortelkanaalbehandeling
Tandarts werk - Klikgebit

KLIKGEBIT

Voor mensen die een kunstgebit hebben en van deze ongemakken af willen, is een klikgebit dé oplossing. I.p.v. een los gebit, wordt een ‘plaatje’ met kunsttanden aan uw kaak vastgemaakt.

TANDEN BLEKEN

Tanden bleken bij de tandarts heeft als voordeel dat u in een zeer korte periode, een significante verbetering waarneemt in de witte tint van uw tanden.
Gebitsrenovatie bij de tandarts
Tandarts werk - Kronen en bruggen

KRONEN & BRUGGEN

Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd.

PROTHESE & KUNSTGEBIT

Een volledige prothese of kunstgebit is een hulpmiddel in het geval dat alle tanden en kiezen getrokken zijn. Een kunstgebit ligt los in de mond en valt onder de uitneembare voorzieningen.
Tandarts werk - Prothese en kunstgebit
Tandarts werk - Preventie & mondhygiëne

PREVENTIE & HYGIËNE

Preventie betekent voorkomen. En zoals bekend, is voorkomen beter dan genezen. In de tandheelkunde is preventie vooral gericht op het voorkomen van gaatjes en tandvleesproblemen.

ANGST BEHANDELINGEN

Bijna een half miljoen Nederlanders is zo bang voor de tandarts dat zij hun bezoek soms jarenlang uitstellen. Natuurlijk met alle risico’s van dien.
Tandarts werk - Angstbehandeling
Tandarts werk - Pijnbestrijding

PIJNBESTRIJDING

Bij elke behandeling krijgt u complete zorg en advies rondom pijnbestrijding. Wij geloven in complete zorg en belangrijk onderdeel is uw pijnloze ervaring.