Tandheelkundig Centrum Steenbergen

Tandheelkundig Centrum Steenbergen

De beste esthetische tandarts als wens

Fresh Tandheelkundig Centrum – interieur foto 04

Leestijd: 3 minuten

Optimale esthetische tandheelkunde.

Er zijn tal van tandartsen welke aanspraak kunnen maken op de eretitel van de beste cosmetische tandarts in Nederland. Natuurlijk willen we in de top van ons vakgebied blijven opereren. Tevens willen we een voorbeeldfunctie vervullen en dat betekent kennis delen. Tijdens de voorbereiding van dit blog over esthetische tandheelkunde hebben we kritisch naar onszelf gekeken en de volgende kernvragen geformuleerd.

  • Welke mensen willen wij helpen met cosmetische tandheelkundige oplossingen?
  • Wat zijn de persoonlijke kwaliteiten die een zorgverlener moet bezitten om een uitmuntende cosmetische tandarts te kunnen worden?
  • Welke voorwaarden zijn nodig om onze zorgverleners maximaal te laten presteren?
  • Op welke wijze kunnen we mensen helpen om de beste tandarts te kiezen?
  • Hoe veranderd een eerste contact in een blijvend tevreden klant?

Gelukkig zijn we niet alleen

We doen ons uiterste best om te behoren bij de beste tandartsen met specialisatie cosmetische tandheelkunde. We zijn dan ook trots op onze topnotering in het betreffende overzicht van Zorgkaart Nederland.

Welke mensen wij van dienst willen zijn

We willen iedereen helpen die naar ons Esthetisch Tandheelkundig Centrum in Zuid-Nederland kan komen. Daar kunnen we onze patiënten onvoorwaardelijk centraal stellen. Aldaar werken we in volledige vertrouwelijkheid. En dat is ook de beste omgeving waarin we laten zien én voelen dat de beleving van patiënten centraal staat.

Welke kwaliteiten onze zorgverleners moeten hebben

Bovenal is ieder teamlid in staat om patiënten begrijpelijke uitleg te geven. Ze nemen de tijd die nodig is om rust en duidelijkheid te bieden. Iedere patiënt verdiend persoonlijke zorg.

Welke voorwaarden wij moeten bieden aan onze zorgverleners

Onze zorgverleners zijn hoog geschoold en worden bijgeschoold zodat het esthetische behandelplan en behandeling wordt gebaseerd op ultramoderne kennis en technieken. Ook is een zorgverlener verbonden aan de Dutch Academy for Esthetic Denistry. Daarnaast moeten onze behandelkamers van zeer hoog niveau zijn. High-end apparatuur staat ter beschikking aan onze teams. Het overstijgende doel is om onze patiënten de best mogelijke esthetische tandheelkundige diensten te bieden.

Esthetisch tandheelkundige behandelkamer

Hoe kiest u de beste tandarts?

Het antwoord op deze vraag valt nauwelijks te geven. Uw wensen en prioriteiten zijn daarvoor voornamelijk bepalend. Alleen als u goed geïnformeerd bent dan kunt u een gefundeerde keuze maken.

Bekijk daarom diverse websites en overweeg welke tandartspraktijk het beste past bij uw situatie. Bent u bijvoorbeeld bereid te reizen binnen Nederland voor de best passende cosmetische tandarts? Heeft de door u gewenste cosmetische oplossing urgentie welke past in de agenda?

Een andere vraag is bijvoorbeeld ook welke behandeling van de esthetische tandheelkunde het beste is: een Smile Make-Over, Facings of een Gebitsrenovatie? Wees welkom om informatie te vragen middels onderstaande contactmogelijkheid.

Informatie aanvraag formulier

Hoe veranderd een eerste contact in een blijvend tevreden klant?

Meestal is het eerste contact via een aanbeveling. Steeds vaker heeft een patiënt ons op internet gevonden en zich vertrouwd gemaakt met ons en hoe mensen ons beoordelen. Doorgaans begint het persoonlijke contact met binnenkomende vragen welke we vlot en duidelijk beantwoorden.

Hoe verloopt een esthetische tandarts behandeling in onze praktijk?

Nadat we op afstand elkaar hebben leren kennen is persoonlijke ontvangst. We kijken dan in de mond waarna we een helder advies inclusief een overzichtelijke prijsopgave aanbieden.

Wat kost een behandeling?

We werken conform de prestatie- en tariefbeschikking Tandheelkundige Zorg van de Nederlandse Zorgautoriteit. Hiermee is de prijsberekening transparant en voor iedereen gelijkwaardig.

Hoe snel kunnen we een esthetische behandeling inplannen?

Wij hebben de voorkeur dat de patiënt de nodige tijd neemt om de informatie te laten bezinken en ons vervolgens te informeren over de gewenste planning. Praktisch gezien kan vaak binnen een paar dagen de informatie zijn uitgewisseld en de eerste afspraak zijn afgerond.

Op welke wijze verloopt de nazorg?

Een behandeling kan bestaan uit één of meerdere afspraken waardoor de nazorg uit verschillende soorten en momenten kan bestaan. Na elke behandeling kan de patiënt ons contacteren en geven we prioriteit aan de opvolging. We zetten ons volledig in op blijvende tevredenheid, zorgzaamheid zit in ons DNA.

De beleving staat centraal

Ons streven om te behoren bij de beste cosmetische tandartsen van Nederland is zeker niet bescheiden. Daarbij hoort de hoogste kwaliteit én toegankelijkheid.

De kwaliteit van Tandheelkundig Centrum Steenbergen wordt goed bewaakt door interne kwaliteitsmanagementsystemen en extern door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

Onze toegankelijkheid bewijzen wij graag. Wij nodigen u uit om ons te toetsen door uw vragen m.b.t. (esthetische) tandheelkunde aan ons te overleggen. Dat kan via onderstaande naw gegevens of het contactformulier.

Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651 BB Steenbergen
0167 – 563 780
info @ tandheelkundigcentrumsteenbergen.nl

Informatie aanvraag formulier
Tandheelkundig Centrum Steenbergen Team